Masha and the Bear коцки

 

Маша и медо ги учат децата за вистинско пријателство, грижа, слобода на креативност и основни вештини на смешен и паметен начин.
Популарните карикатури ја раскажуваат приказната за малата немирна Маша и нејзиниот пријател Миша, мечката. Нејзината љубопитност и креативност предизвикуваат весели авантури.

Квалитет и сигурност Made in Germany
Masha and the Bear коцките се произведени од BIG-SPIELWARENFABRIK GmbH & Co. KG која е една од најголемите производители на играчки во Германија и интернационален лидер во производство на високо квалитетни пластични играчки.
Производството на The BIG е сместено во  Burghaslach, помегу Würzburg и Nuremberg: Фабриката е со површина од 320.000 метри квадратни и е една од најмодерните фабрики за играчки во Европа. Повеќе од еден милион производи се произведуваат секоја година во рамките на оваа фабрика.

BIG се заложува за:

  • Извонреден квалитет и трајност
    Се користат исклучиво материјали кои се сигурни и не претставуваат ризик по здравјето на децата. Преку користење на UV стабилизатори нудат квалитет сто трае со години.
  •  Совршна сигурност
    Извонредни техники на производство во комбинација со совршен дизајн гарантираат максимум стабилност и сигурност. Производите на BIG се тестирани од TÜV (Германска институција за сертифицирање на безбедност на производи) и други кредибилни институции за тестирање.
  • Играчки прилагодени на возраста
    Во BIG се грижат играчките да се  прилагодени на возраста и на стадиумот на развој и со тоа се придонесува на правилниот развој на децата и многу забава преку прикладни активности.
ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Starter Sets - Сончогледи
Возраст од 18 месеци до 5 години! PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Starter Sets коцките се совр..
690 MKD
без ДДВ: 690 MKD
PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Basics Sets - Камин
Возраст од 18 месеци до 5 години! PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Basics Sets коцките се ..
890 MKD
без ДДВ: 890 MKD
PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Санката на медо
Возраст од 18 месеци до 5 години! Сетот "Санката на медо" е реплика од оригиналната моторна ..
1.290 MKD
без ДДВ: 1.290 MKD
PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Basics Sets - Снешко
Возраст од 18 месеци до 5 години! PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Basics Sets коцките се ..
890 MKD
без ДДВ: 890 MKD
PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Забава со воз
Возраст од 18 месеци до 5 години! Маша живее во шумата во мала куќа веднаш до железничката линија..
1.890 MKD
без ДДВ: 1.890 MKD
PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Забава на базен
Возраст од 18 месеци до 5 години! Кога станува навистина жешко во текот на летото, Маша и нејзини..
1.890 MKD
без ДДВ: 1.890 MKD
PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Градината на Маша
Возраст од 18 месеци до 5 години! PlayBIG Bloxx  “Градината на Маша” e полнa со крцкави морк..
1.690 MKD
без ДДВ: 1.690 MKD
PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Starter Sets - Телевизорот на Маша
Возраст од 18 месеци до 5 години! PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Starter Sets коцките се совр..
690 MKD
без ДДВ: 690 MKD
Hippo.mk © 2022.