Big.de мотори

Квалитет и сигурност Made in Germany
BIG-SPIELWARENFABRIK GmbH & Co. KG е една од најголемите производители на играчки во Германија и интернационален лидер во производство на високо квалитетни пластични играчки. Светски популрното моторче за деца, the BIG BOBBY CAR,  е еден од најпрепознатиливте брендови во Германија.

BIG – strong as a buffalo
Производите од брендот на BIG се со висок квалитет и дизајни прилагодени за деца. Логото на компанијата - the BIG buffalo – е симбол на продуктите на БИГ:  јак, робусен и отпорен. Квалитет и сигурност се на прво место на приоритети во се што се произведува во оваа компанија.

Сите играчки се погодни за соодветната возрасна група и ергономски дизајнирани, истовремено давајќи позитивен придонес кон развојот на детето.

BIG се заложува за:

  • Извонреден квалитет и трајност
    Се користат исклучиво материјали кои се сигурни и не претставуваат ризик по здравјето на децата. Преку користење на UV стабилизатори нудат квалитет сто трае со години.
  •  Совршна сигурност
    Извонредни техники на производство во комбинација со совршен дизајн гарантираат максимум стабилност и сигурност. Производите на BIG се тестирани од TÜV (Германска институција за сертифицирање на безбедност на производи) и други кредибилни институции за тестирање.
  • Играчки прилагодени на возраста
    Во BIG се грижат играчките да се  прилагодени на возраста и на стадиумот на развој и со тоа се придонесува на правилниот развој на децата и многу забава преку прикладни активности.

Made in Germany
Производството на The BIG е сместено во  Burghaslach, помегу Würzburg и Nuremberg: Фабриката е со површина од 320.000 метри квадратни и е една од најмодерните фабрики за играчки во Европа. Повеќе од еден милион производи се произведуваат секоја година во рамките на оваа фабрика.

Висок квалитет и безбедност од самиот почеток
BIG производите се целосно тестирани и во компанијата и од надворешни организации, пред да стигнат до пазарот. Како резултат на ова, само на најдобрите, квалитетни и безбедни производи им е дозволено да ја напуштат фабрика.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-18%
BIG-Street-Bike
BIG Street Bike е совршено прилагоден на детската ергономија и е опремен со генијални додатоци. Доде..
5.500 MKD4.500 MKD
без ДДВ: 4.500 MKD
-18%
BIG-Girlie-Bike
Розев  и украсен со симпатични налепници, BIG Girlie Bike ги поканува младите дами на возраст о..
5.500 MKD4.500 MKD
без ДДВ: 4.500 MKD
-18%
BIG-Racing-Bike
Овој мотор во модерни бои го прави секој мал возач среќен. Додека младиот ентузијаст за мотори (на в..
5.500 MKD4.500 MKD
без ДДВ: 4.500 MKD
-17%
BIG-Sport-Bike
BIG Sport Bike пристига директно од тркачките патеки во детската соба и поставува нови стандарди во ..
5.900 MKD4.900 MKD
без ДДВ: 4.900 MKD
Hippo.mk © 2022.